De #1 Makelaar van Nijmegen

Uw huis laten verkopen, aankopen of taxeren door de #1 makelaar van Nijmegen!

“Goed en prettig contact met de makelaar. Deskundig advies zowel bij de verkoop als mede bij de aankoop van onze woning. Verkoop van de woning snel en op een prettige manier geregeld. Deze makelaar is een aanrader voor iedereen.”

Wij zijn werkzaam in de regio Nijmegen en omstreken

Aangesloten bij NVM

Wij zijn aangesloten bij de NVM. Dit waarborgt onze kwaliteit en verzekerd u ervan dat u werkt met een beëindigt makelaar welke kennis van zaken heeft. Sta sterker met een NVM makelaar en kom met ons tot het gewenste resultaat.

10 jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in de regio Nijmegen en omstreken kennen wij de regio als geen ander. We hebben kennis van zaken en weten exact wat er in Nijmegen speelt. Zo kunnen wij uw woning als geen ander verkopen.

beoordeeld met een 9,2

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Dit komt voort uit onze kennis, manier van handelen, nakomen van afspraken en de prettige en goede samenwerking. Daarnaast werken wij tegen een scherp tarief.

Dé Makelaar van Nijmegen

Wij helpen u graag bij het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning.

Staat u op het punt uw woning te verkopen, een woning aan te kopen of bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw woning? Dan bent u bij dé Makelaar van Nijmegen aan het juiste adres!

Met onze jaren lange ervaring en de regio Nijmegen en omgeving weten wij exact wat er speelt in en rondom Nijmegen. Wij zetten ons in voor het best mogelijke resultaat en zijn uw partner van eerste contact moment tot de uiteindelijke ondertekening van koopovereenkomst of waarderapport.

Met een team van beëindigt makelaar ’s uit Nijmegen zetten wij ons 7 dagen per week met succes voor u in.

Uw woning verkopen met een makelaar uit Nijmegen

Laat uw woning verkopen door dé makelaar van Nijmegen.

Dé Makelaar van Nijmegen helpt u graag bij het verkopen van uw woning. Van eerste contact moment tot het tekenen van de koopovereenkomst bij de notaris. Wij begeleiden u van A tot Z.

Met onze doordachte aanpak, promotie op social media en actieve marketing campagnes verkopen wij uw woning sneller en tegen een hogere prijs dan de gemiddelde makelaar uit de regio Nijmegen.

Met een team van beëindigt makelaar ’s uit Nijmegen helpen we u graag bij de verkoop van uw huidige woning.

Speciaal voor de Nijmeegse inwoner bieden wij u deze maand een gratis verkoopgesprek inclusief waardebepaling aan. Vraag hem vandaag nog volledig vrijblijvend aan.

Uw droom woning aankopen

Sta sterker met een aankoop makelaar uit Nijmegen!

Met een aankoop makelaar uit Nijmegen staat u sterker in de onderhandelingen en voorkomt u een eventuele miskoop. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten bij het kopen van een woning.

Wij gaan met u mee op bezichtiging en verzorgen de onderhandelingen. Daarnaast gaan wij voor de best mogelijke prijs bij de aankoop van uw droom woning.

We begeleiden u van eerste bezichtiging tot het tekenen bij de notaris. Sta sterker met een aankoop makelaar!

Uw woning taxeren

Ontdek de exacte waarde van uw woning.

Een taxatie van uw woning, voor uzelf of voor de bank.
Bij het verkopen of aankopen van een woning krijgt u er zeker mee te maken.

Onze makelaars taxeren de exacte waarde van uw woning. Met onze jarenlange ervaring weten wij de waarde van woningen in en rondom Nijmegen als geen ander. 

Wij zijn gevestigd in Dukenburg en werken in regio Nijmegen en omstreken.

De Makelaars van Homan Makelaardij staan al jaren voor hun klanten klaar in de plaats Nijmegen. Door onze uitgebreide expertise kunnen we op al uw vragen antwoord geven omtrent de koop of verkoop van uw huis of bedrijfspand. Wij begrijpen dat we als makelaar uw verlengstuk zijn om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Contact met Homan Makelaardij
 024-3448497 
 info@homanmakelaardij.nl 

  Zwanenveld 8403 d
 6503 GH Nijmegen

Ontvang een gratis waardebepaling, verkoopadvies of offerte op maat

Onze Makelaars uit Nijmegen staat graag voor u klaar. Neem onderstaand volledig vrijblijvend contact met ons op.

2 + 14 =

Makelaar Nijmegen
Uw woning verkopen
Uw woning aankopen
Uw woning laten taxeren